Concurs Video

Concursul ”Local Video TRENDs” își propune să implice comunitatea locală din zonele comunități-țintă ale proiectului TREND, în special tinerii cu abilități de conducere a comunităților locale, în rezolvarea unor probleme punctuale specifice la nivelul local al fiecărei comunități.
Competiția de clipuri video de scurt metraj își propune să ajute la construirea unor comunități locale de activiști civici care să se implice în detectarea problemelor și să propună direct soluții de rezolvare a acestora la nivel local.
Fiecare clip video participant la concurs trebuie să prezinte o problemă locală clară și să propună o soluție locală pentru rezolvarea acesteia.
Nu există problemă neimportantă! Orice are un impact negativ la nivelul comunității locale poate fi adresat și se poate propune o soluție ce necesită implementare tot la nivel local.

Zone eligibile: București, Cernavodă, Mangalia, Slobozia, Slănic Prahova, Țăndărei, Urlați (și zone limitrofe lor)

Perioada de înscriere 23.08-2019 – 28.10.2019

Formular înscriere concurs

Sunt de acord(obligatoriu)

Organizatorul poate utiliza materialele (fotografii, imagini video, proiecte) puse la dispoziție de către mine sau rezultate în cadrul prezentului proiect, în realizarea materialelor de comunicare și promovare a prezentului proiect precum și a unei eventuale alte ediții a acestuia, precum și a oricăror altor ediții ale concursurilor/ programelor dezvoltate sub egida “Centrul European pentru Educație și Cercetare Juridică (European Center for Legal Education and Research – ECLER).

Sunt de acord(obligatoriu)

Logo-parteneri
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „Fondul pentru Inovare Civică”. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului
Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro).