Concurs Video

Concursul ”Local Video TRENDs” își propune să implice comunitatea locală din zonele comunități-țintă ale proiectului TREND, în special tinerii cu abilități de conducere a comunităților locale, în rezolvarea unor probleme punctuale specifice la nivelul local al fiecărei comunități.
Competiția de clipuri video de scurt metraj își propune să ajute la construirea unor comunități locale de activiști civici care să se implice în detectarea problemelor și să propună direct soluții de rezolvare a acestora la nivel local.
Fiecare clip video participant la concurs trebuie să prezinte o problemă locală clară și să propună o soluție locală pentru rezolvarea acesteia.
Nu există problemă neimportantă! Orice are un impact negativ la nivelul comunității locale poate fi adresat și se poate propune o soluție ce necesită implementare tot la nivel local.

Zone eligibile: București, Cernavodă, Mangalia, Slobozia, Slănic Prahova, Țăndărei, Urlați (și zone limitrofe lor)

Rezultate concurs

Locul I – Fabian Leiba

Fabian Leiba

Locul II – Negoita Anca-Elena

Negoita Anca-Elena

Locul III – Popa Stefan

Popa Stefan

Perioada de înscriere 23.08-2019 – 28.10.2019 15.11.2019 ACTUALIZAT

Logo-parteneri
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „Fondul pentru Inovare Civică”. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului
Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro).