Alexandru Tabusca

Responsabil Promovare si Vizibilitate
Alexandru este conferentiar universitar doctor in cadrul Facultatii de Informatica Manageriala a Universitatii Romano-Americane, Chief Information Officer si DPO al Universitatii Romano-Americane, a coordonat dezvoltarea si implementarea a zeci de platforme electronice integrate. Totodata, Alexandru a participat 8 proiecte cu finantare europeana sau nationala, fiind inclusiv Manager de Proiect pentru proiecte cu finantare europeana de peste 500.000 euro. Are o vasta experienta in utilizarea mediului online si a constructiilor grafice pentru promovarea activitatilor si proiectelor.

Logo-parteneri
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „Fondul pentru Inovare Civică”. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului
Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro).