Eliza-Marciana Chirilă-Pop

Manager proiect
Eliza va asigura activitatea de management și coordonare a echipei, dar și comunicarea cu finanțatorul. Cu o vastă experiență în domeniul educației non-formale și al ONG-urilor, de peste 8 ani, Eliza lucrează în prezent și pentru Consiliile Americane pentru Educație Internațională, ca Director Executiv. În trecut, Eliza a fost Delegat de Tineret al României la ONU și Presedinte al Clubului Studentilor din Universitatea Romano-Americana. Aceasta lucreaza frecvent cu elevi de liceu si gimnaziu si are o vasta experienta in livrarea de traininguri si ateliere de invatare moderne.

Logo-parteneri
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „Fondul pentru Inovare Civică”. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului
Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro).