Echipa

Eliza-Marciana Chirilă-Pop

Manager proiect
Eliza va asigura activitatea de management și coordonare a echipei, dar și comunicarea cu finanțatorul. Cu o vastă experiență în domeniul (mai mult…)

Alexandru Tabusca

Responsabil Promovare si Vizibilitate
Alexandru este conferentiar universitar doctor in cadrul Facultatii de Informatica Manageriala a Universitatii Romano-Americane, (mai mult…)

Cristian Pantazi

Coordonator ateliere
Cristian este un jurnalist reputat, fost redactor-sef al Hotnews (www.hotnews.ro) pentru 13 ani, membru-fondator si editor-sef al G4M (mai mult…)

Ramona Viorela Omet

Responsabil financiar
Ramona va asigura activitatea financiar-contabilă și de raportare în cadrul acestui proiect. Cu o experiență de peste 5 ani în domeniul (mai mult…)

Logo-parteneri
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a programului „Fondul pentru Inovare Civică”. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului
Proiect realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, un program dezvoltat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation, sprijinit de Enel România și Ursus Breweries (www.inovarecivica.fdsc.ro).